Casemanager Dementie - tijdelijke waarneming - Wateringen eo het Westland

Casemanager dementie

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega voor ongeveer 24 uur per week (uren in overleg) voor de periode 1 september 2024 tot medio februari 2025.

Waar kom je te werken


Careyn staat voor zorg op maat op de plek die de klant verkiest. Dit is bij cliënten met dementie niet altijd even gemakkelijk. Je werkt nauw samen met de wijkteams van Careyn en met andere zorg- en welzijnsorganisaties. Samen zorgen jullie voor veiligheid en begeleiden jullie de cliënt en zijn of haar netwerk vanaf de eerste vermoedens van dementie tot aan de laatste fase of tot opname. Als Casemanager Dementie werk je in een professioneel team van casemanagers en bouw je mee aan de professionalisering van casemanagement.

Je komt te werken in de gemeente Westland. Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden. Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen, dan is het vaak meteen raak.

De rol van de casemanager dementie


De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager breng je de zorgvraag in kaart, geef je voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je informeert en adviseert over mogelijkheden om praktisch en emotioneel met de ziekte om te gaan.
Voor de optimale afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders werk je organisatie overstijgend in de ketenzorg dementie. Zo zorg je er steeds weer voor dat de juiste zorg voor deze specifieke cliënten wordt georganiseerd.

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde of HBO Social Work en post HBO-opleiding casemanager dementie.
  • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en overstijgend denken.
  • Je bent flexibel, je kunt snel schakelen en je aanpassen aan nieuwe situaties.
  • Je beschikt over passend vervoer.

Dit mag je van ons verwachten


  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Regelmatige werktijden (geen avond- en weekenddiensten).
  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 50 (max. € 4.370,94 o.b.v. 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Uren zijn in overleg, bij voorkeur minimaal 24 uur.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Petra Matthijsen, telefoonnummer 06-10 921 684.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'solliciteer direct'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - tijdelijke waarneming - Wateringen eo het Westland