Helpende Plus - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis

Helpende plus (TZ)

Past werken in een wijkteam goed bij jou? Ben je klaar om met sprankelende energie en toewijding onze cliënten te ondersteunen waar nodig? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar!

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen, je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker.

Waar ga je werken


Je komt te werken op één van onze locaties in Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnis. De collega’s die hier werken zijn collegiaal en hebben passie voor hun vak. Binnen de teams vinden wij het belangrijk dat wij oog hebben voor elkaar, goede kwaliteit van zorg leveren en elkaar de ruimte geven om te ontwikkelen.

Wat wij vragen


Je hebt je diploma Helpende niveau 2 op zak en bent in het bezit van extra certificaten zoals de medicatiemodule. Als je Helpende bent en wilt doorleren voor jouw plus module ben je ook van harte welkom!

Dit mag je van ons verwachten


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Salarisschaal: FWG 25 (max. € 2.928,86 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT met een vast contract en een proefperiode van twee maanden.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wij kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen en samen te werken aan nog betere zorg!

Utrecht West

“Bij ons voel je het contrast tussen het dorpse en stadse. Je moet steeds schakelen, dat is het leuke”

Met links de Arena en rechts het glanzende water van het Gein merk je meteen dat je in Abcoude te maken hebt met twee werelden: hier vind je het stadse van Amsterdam en geniet je ook van de compacte dorpse sfeer met korte lijnen met de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Iedereen kent elkaar en je voelt hier ruimte en vrijheid.

Het ene wijkteam van Abcoude werkt in het centrum en langs het Gein, het andere in Baambrugge en aan de buitenrand van Abcoude. Beiden werken ze vanuit een centrale plek. Het zijn echte teamplayers die het samen met elkaar klaren zonder enige hiërarchie. Zo maakt bijvoorbeeld niet de wijkverpleegkundige automatisch de roosters, maar degene die daar vaardig in is. Je kunt hier echt doen wat bij je past!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Wilma van Doorn, Manager Zorg, via 06-200 048 88, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende Plus - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis