MBO / HBO Verpleegkundige Acute Dienst - Den Hoorn

MBO Verpleegkundige (TZ)

Ben jij een avond- en nachtdier en hou je ervan om direct de handen uit de mouwen te steken in acute situaties, ’s avonds, in het weekend of ’s nachts? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het kan zijn dat iemand simpelweg uit bed is gevallen. Maar het kan ook zijn dat de situatie vraagt om complexe verpleegzorg. In je eentje kun jij goed inschatten wat er nodig is, je reageert snel en kan het vervolgtraject in kaart brengen.

Bij een crisissituatie belt de huisarts jou, jullie bespreken de situatie, je krijgt de bijzonderheden en je gaat erop af. Mogelijk moet je wel een eindje rijden (auto van de baas), want je werkgebied beslaat het hele deel boven de Nieuwe Waterweg, van de kust tot en met Delft en Schiedam. Maar daar hou je wel van, de ene keer maakt het autorijden je hoofd leeg en de andere keer heb je zo tijd om nog even alles op een rijtje te zetten.

Je bent stressbestendig en ècht niet bang in het donker, want je zult vaak je weg moeten vinden zonder licht op onbekende plekken. De Acute Dienst treedt ook op bij spoedopnames in een verpleeg- of verzorgingshuis en bij calamiteiten ’s nachts en in de weekenden. Je werkt doordeweeks ergens tussen 15.15 uur en 7.30 uur en in de weekenden ook overdag.

Wij zoeken een nieuwe collega, die tussen 16 uur en 28 uur per week beschikbaar is.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van een diploma MBO / HBO Verpleegkunde en BIG-geregistreerd.
 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze cliënten.
 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken.
 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken.
 • In verband met de verschillende locaties in de regio is een rijbewijs noodzakelijk.

Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Je wordt extra- en intramuraal ingezet en werkt samen met andere organisaties.
 • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 met uitloop garantieschaal FWG 50 (FWG 45 max. € 3.848,27 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sabrina Weij via 06-12 028 341 of via s.weij@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO / HBO Verpleegkundige Acute Dienst - Den Hoorn