MBO Verpleegkundige - wijkteam Plettenburgh

MBO Verpleegkundige (TZ)

Als verpleegkundige in de wijk kan je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je levert verpleegkundige zorg en ook voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld het toedienen van injecties, aansluiten van morfinepompen en wondzorg.
Ook ben je innovatief en sta je open voor vernieuwingen. Wij zijn bezig met de inzet van verschillende technologieën zoals de medido en beeldschermzorg. Zelfredzaamheid stimuleren en positieve gezondheid onderzoeken met de cliënt vind je een leuke uitdaging.

Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je het netwerk rondom de cliënt in om goede zorg te organiseren. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige en collega’s. Jij bent blij dat je een vast basisrooster hebt met dag-avond en weekenddiensten en je geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen als verpleegkundige.

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
• Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn team in Plettenburgh versterken? Je bent van harte welkom #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (2.858,27 tot 3.848,27 o.b.v. 36 uur).
- Je krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Utrecht Stad

‘In onze wijken heb je schatjes en doerakken. We kijken goed naar wat ze nodig hebben’. Utrechtse wijken zijn heel verschillend van aard en dat merk je goed aan je cliënten! In het groene en compacte Lunetten wonen veel van de mensen met wie jij te maken hebt onder begeleiding. Zo’n 10-20 procent van de cliënten in Lunetten heeft psychiatrische problemen en er is een grote doorstroom. Grote doelen, zoals volledige zelfstandigheid, moet je vaak bijstellen naar veel kleinere. Iets om rekening mee te houden.

Het wijkteam hier bestaat uit circa 10 collega’s van helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Het team in het veel volksere Tolsteeg en Hoograven is hetzelfde samengesteld, maar de wijk is heel anders. Van al je cliënten kampt hier 10-20 procent met dementie. Je hebt vaak te maken met overbelaste mantelzorgers en je komt veel diabetes tegen. In Plettenburgh kom je helemaal geen jongeren tegen, want hier werk je in de aanleunwoningen van het seniorenwooncomplex: heel overzichtelijk, maar het gaat om zware en complexe zorg. Veel mensen staan op de wachtlijst voor het verpleeghuis. Voor hen stopt de zorg niet meer.

In elk team werken 2 wijkverpleegkundigen en is er niet alleen goed contact met de huisartsen, apothekers, praktijkondersteuners en ergotherapeuten, maar ook met de verpleegkundig specialist en andere zorgorganisaties als Buurtzorg. Er is regelmatig overleg tussen de 3 teams en de sfeer onderling is prettig. Elk team start in de regel op het eigen kantoor: fijn om je collega’s even te zien en aan te schieten voor een snel overleg. Wil je jezelf ontwikkelen, dan krijg je alle ruimte en ondersteuning. De zorg zelf ontwikkelt zich ook in deze teams: in Lunetten helpt robot Tessa ouderen met dementie. Het zegt op geregelde tijden “Hoi Anja, heb je lekker gegeten? Nee? Moet je dat dan niet gaan doen?”.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem dan contact op met Natasja Schoonderwoerd, Manager Zorg, via: n.schoonderwoerd@careyn.nl / 0683497797. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - wijkteam Plettenburgh