MBO verpleegkundige - wijkteam Zeist eo - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (TZ)

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Dit ga je doen
Werken in de wijk trekt je omdat je direct bij mensen thuis komt en goed contact hebt. Doe jou maar een ingewikkelde situatie, dan ben je op je best. Je kunt overstijgend denken en klinisch redeneren en je vraagt door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Naast het verrichten van handelingen van het verpleegkundig proces ben je verantwoordelijk voor het indiceren en coördineren van de zorg in de wijk. Als Wijkverpleegkundige fungeer je als het ware als de spin in het web. Hoe leuk is dat?! Je streeft met jouw team samen naar de beste zorg. Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt oplossen!

In wijkteam Zeist werken negen medewerkers met verschillende zorgniveaus. Het team zit iedere twee weken met elkaar om de tafel om te kijken hoe zij de zorg en elkaar kunnen verbeteren. Er wordt goed naar elkaars ideeën geluisterd en daar hecht het team veel waarde aan. Het team streeft naar laagdrempelige communicatie en op deze manier ervaren zij dan ook dat het de samenwerking ten goede komt en de lijntjes tussen collega’s kort blijven. Ook heeft het team een feestcommissie die ervoor zorgt dat zij een keer in het half jaar aan teambuilding doen met een leuk uitstapje. De wijk is divers, veel verschillende soorten cliënten en culturen zijn aanwezig. Het team is erg leergierig, stelt zichzelf doelen, is ijverig en houdt zichzelf de spiegel voor om de zorg en jezelf te verbeteren. Past dit bij jou? Solliciteer dan direct!

Dit neem je mee
• Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
• Een afwisselend werkgebied, met meer reisafstand dan in de stad spreekt jou juist aan;
• Je kunt zelfstandig werken;
• Je staat bekend als een betrouwbare collega waar mensen op kunnen bouwen;
• Je bent stressbestendig, als de situatie daar om vraag kun jij improviseren en a la minute handelen;
• Flexibel zijn zit jou in de genen;
• Ondanks je zelfstandigheid ben je gericht op samenwerking;
• Je bent jong of oud, man of vrouw, herintredend of net beginnend. Voor ons maakt het niet uit. Enthousiasme, betrokkenheid en een visie op zorg vinden we belangrijker dan leeftijd en ervaring;
• Je bent bereid tot avond- en weekenddiensten. Deze worden in overleg met je team verdeeld.
• beschikbaar van 20-28 uur per week

Hier ga je werken
Jouw werkdag in Zeist en omgeving is elke dag anders! Je voert persoonlijke verzorging en verpleging uit, maar komt ook bij cliënten met psychische problematiek en coördineert de zorg voor de terminale cliënt. Het wijkteam is zelfsturend wat soms flexibiliteit en creativiteit vereist maar ook een hoop werkplezier geeft.
Wie het leuk vindt om in een gezellig wijkteam te werken, met een grote diversiteit aan huizen, mensen en handelingen moet een keertje een kijkje nemen bij wijkteam Zeist en omstreken. Houd je van afwisseling en rijd jij graag met je auto (of fiets of e-bike) door het veranderlijke, maar overwegend groene landschap van Zeist en omgeving? Dat begrijpen wij. Als je in dit team komt werken ben je verzekerd van gezellige en deskundige collega’s met een langdurige ervaring in dit ruime werkgebied. Je krijgt er ruimte om te pionieren, en in overleg met je collega’s de beste zorg neer te zetten.


Dit bieden wij

Als je komt werken in wijkteam Zeist ben je verzekerd van professionele collega’s, een groeiend werkgebied, ruimte om te pionieren, en in overleg met je collega’s de beste zorg neer te zetten. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald volgens VVT. Bij deze cao hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Als we het samen zien zitten, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Hier ga je werken
Jouw werkdag in Zeist en omgeving is elke dag anders! Je voert persoonlijke verzorging en verpleging uit, maar je komt ook bij clienten met psychische problematiek en coordineert de zorg voor de terminale client. Het wijkteam is zelfsturend wat soms flexibiliteit en creativiteit vereist maar ook een hoop werkplezier geeft. Wie het leuk vindt om in een gezellig wijkteam te werken, met een grote diversiteit aan huizen, mensen en handelingen moet een keer een kijkje nemen bij wijkteam Zeist en omstreken. Houd je van afwisseling en rijd jij graag met je auto (of fiets of e- bike) door het veranderlijke, maar ook overwegend groene landschap van Zeist en omgeving? Dat begrijpen wij. Als je in dit team komt werken ben je verzekerd van gezellige en deskundige collega's met een langdurige ervaring in dti ruime werkgebied. Je krijgt er ruimte om te pionieren, en in overleg met collega's de beste zorg neer te zetten.


Tot slot: de zorg is volop in ontwikkeling en over de ouderenzorg en thuiszorg wordt genoeg gezegd. Wat het allerbelangrijkste is in dit gesprek is de beleving van de cliënt over de geleverde zorg. Careyn wijkverpleging Utrecht stad (en wijkteam Zeist valt daaronder) krijgt van haar cliënten een dikke 8! Daar zijn we best een beetje trots op en dat willen we graag met je delen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Esther Kamp, Manager zorg, via 06-8351 0024 of mail haar via e.kamp@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als MBO verpleegkundige - wijkteam Zeist eo - Utrecht Stad