Verzorgende IG - Volledig Pakket Thuis - Brielle

Verzorgende IG (TZ)

Welkom Verzorgende IG
Met enthousiasme solliciteert Careyn bij jou! Worden wij jouw nieuwe werkgever?


Graag bieden wij ons aan als jouw nieuwe werkgever. Wij zijn een zorgorganisatie waar heel veel mogelijk is. Bij ons kun je werk kiezen dat in je leven past. Omdat wij erin geloven dat als je je bij ons ‘thuis’ voelt, je je werk optimaal kunt uitvoeren.

Wat bindt ons? De passie voor de ouderenzorg! Met al je collega’s mag je je dagelijks inzetten voor onze cliënten om hen te stimuleren zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven en daarbij een vertrouwde omgeving voor hen te creëren. Onze zorgprofessionals leveren elke dag een hoge kwaliteit zorg aan onze cliënten. In onze ‘warme’ en deskundige zorgteams is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en zet iedereen zijn kwaliteiten in voor onze bewoners, hoe gaaf is dat?

Dus, zie jij je werken in een zorgorganisatie waar geen enkele dag of situatie hetzelfde is, waar je jezelf kunt ontwikkelen en je kwaliteiten mag inzetten voor onze cliënten? Kom dan bij ons werken! Of loop eerst eens een dagje mee om te kijken hoe het eraan toe gaat.
Wij bieden aan gediplomeerde Verzorgende IG professionals werkuren in overleg (tussen de 4-32 uur per week) en een passend salaris: CAO VVT schaal 35.

Mogen wij contact met jou opnemen? Laat het ons weten! Stuur even een berichtje of bel met ons. Nicole Vooijs (Manager) via telefoonnummer 06-51 216 383 of stuur een mail naar n.vooijs@careyn.nl. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Careyn presenteert

Wij gaan van start met het bieden van het Volledig Pakket Thuis in de wijk in Brielle. Hiermee bieden we meer aandacht en tijd, zorg en welzijn aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past.

Wie weet worden wij jouw nieuwe werkgever en jij onze nieuwe collega! We kijken uit naar je reactie!

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Bel, mail of WhatsApp met Nicole Vooijs (Manager) via 06-51 216 383 of n.vooijs@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Volledig Pakket Thuis - Brielle