Verzorgende IG - wijkteam Pijnacker Nootdorp Delfgauw

Verzorgende IG (TZ)

Ben jij graag de steun en toeverlaat van onze cliënten en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en aankleden. Je verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van medicijnen, wond- en stomazorg. Jouw doel is om mensen te stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken bij je cliënt en daar krijg je veel voor terug.

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen, je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker.

Waar ga je werken


Je komt te werken in één van onze wijkteams, net welke bij jou past. Wij horen graag jouw wensen en passen onze mogelijkheden daar op aan. Wij werken met drie wijkteams. Elke team bestaat uit collega’s, die collegiaal zijn en passie hebben voor het vak. Daarnaast ondersteunen de teams elkaar wanneer dit nodig is. Binnen de teams vinden wij het belangrijk, dat wij oog hebben voor elkaar, goede kwaliteit van zorg leveren en elkaar de ruimte geven om te ontwikkelen.

Wat wij vragen


Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
 • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
 • Uren zijn in overleg (tussen de 4 uur tot 32 uur per week).
 • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 35.
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

 • Onze arbeidsvoorwaarden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Voor meer informatie over deze vacature WhatsApp of mail met Ilse van Ballegooij via 06-12 912 093 of i.vanballegooij@careyn.nl.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Pijnacker Nootdorp Delfgauw