Verzorgende IG - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis

Verzorgende IG (TZ)

Welkom Verzorgende IG
Met enthousiasme solliciteert Careyn bij jou! Worden wij jouw nieuwe werkgever?


Graag bieden wij ons aan als jouw nieuwe werkgever. Wij zijn een zorgorganisatie waar heel veel mogelijk is. Bij ons kun je werk kiezen dat in je leven past. Omdat wij erin geloven dat als je je bij ons ‘thuis’ voelt, je je werk optimaal kunt uitvoeren.

Wat bindt ons? De passie voor de ouderenzorg! Met al je collega’s mag je je dagelijks inzetten voor onze cliënten om hen te stimuleren zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven en daarbij een vertrouwde omgeving voor hen te creëren. Onze zorgprofessionals leveren elke dag een hoge kwaliteit zorg aan onze cliënten. In onze ‘warme’ en deskundige zorgteams is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en zet iedereen zijn kwaliteiten in voor onze bewoners, hoe gaaf is dat?

Dus, zie jij je werken in een zorgorganisatie waar geen enkele dag of situatie hetzelfde is, waar je jezelf kunt ontwikkelen en je kwaliteiten mag inzetten voor onze cliënten? Kom dan bij ons werken! Of loop eerst eens een dagje mee om te kijken hoe het eraan toe gaat.

Wij bieden aan gediplomeerde Verzorgende IG professionals werkuren in overleg (tussen de 4-32 uur per week) en een passend salaris: CAO VVT schaal 35 maximaal €3.025,81.

Mogen wij contact met jou opnemen? Laat het ons weten! Stuur even een berichtje of bel met ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie weet worden wij jouw nieuwe werkgever en jij onze nieuwe collega! Wij kijken uit naar jouw reactie!

Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:

 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  “Bij ons voel je het contrast tussen het dorpse en stadse. Je moet steeds schakelen, dat is het leuke”

  Met links de Arena en rechts het glanzende water van het Gein merk je meteen dat je in Abcoude te maken hebt met twee werelden: hier vind je het stadse van Amsterdam en geniet je ook van de compacte dorpse sfeer met korte lijnen met de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Iedereen kent elkaar en je voelt hier ruimte en vrijheid.

  Het ene wijkteam van Abcoude werkt in het centrum en langs het Gein, het andere in Baambrugge en aan de buitenrand van Abcoude. Beiden werken ze vanuit een centrale plek. Het zijn echte teamplayers die het samen met elkaar klaren zonder enige hiërarchie. Zo maakt bijvoorbeeld niet de wijkverpleegkundige automatisch de roosters, maar degene die daar vaardig in is. Je kunt hier echt doen wat bij je past!

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wil mag je contact opnemen met Ellen de Jong, wijkverpleegkundige, op 06-10557563 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis