Verzorgende IG - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis

Verzorgende IG (TZ)

Help jij mee als Verzorgende IG in één van onze wijkteams regio Vinkeveen (Abcoude - Mijdrecht - Wilnis)?

Als Verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je de zorgcoördinator van een aantal cliënten en zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Je hebt indien nodig contact met mantelzorgers, de huisarts en overige betrokken disciplines. Binnen deze functie ben je de schakel van het zelfstandige zorgteam.

Jouw profiel


  • Jij bent een kei in overstijgend denken en klinisch redeneren als Verzorgende (IG).
  • Die verbindende, ondernemende en verantwoordelijke collega die wij zoeken.
  • Ondersteuner en stimulator puur sang om onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig de regie over hun eigen leven te laten behouden.
  • Een diploma Verzorgende IG of een diploma MBO Verpleegkundige met BIG registratie. Als je een auto tot je beschikking hebt is dat een pré.

Wij bieden jou


  • Een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Bij Careyn kun je deelnemen aan een meerkeuze systeem denk hierbij aan bijvoorbeeld een fietsplan.
  • Als verzorgende IG word je afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, maximaal € 3.256,53 binnen de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33%, Vakantiegeld van 8% van je jaarloon, daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Wij bieden je een vast contract voor 8 tot 24 uur per week met een proefperiodevan twee maanden, 8 uurs diensten zijn zeker bespreekbaar!

Utrecht West

“Bij ons voel je het contrast tussen het dorpse en stadse. Je moet steeds schakelen, dat is het leuke”

Met links de Arena en rechts het glanzende water van het Gein merk je meteen dat je in Abcoude te maken hebt met twee werelden: hier vind je het stadse van Amsterdam en geniet je ook van de compacte dorpse sfeer met korte lijnen met de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Iedereen kent elkaar en je voelt hier ruimte en vrijheid.

Het ene wijkteam van Abcoude werkt in het centrum en langs het Gein, het andere in Baambrugge en aan de buitenrand van Abcoude. Beiden werken ze vanuit een centrale plek. Het zijn echte teamplayers die het samen met elkaar klaren zonder enige hiërarchie. Zo maakt bijvoorbeeld niet de wijkverpleegkundige automatisch de roosters, maar degene die daar vaardig in is. Je kunt hier echt doen wat bij je past!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wilt kun je contact opnemen met Ellen de Jong, wijkverpleegkundige, via 06-105 575 63.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Abcoude Mijdrecht Vinkeveen Wilnis