Verzorgende IG - wijkteams Woerden Harmelen Linschoten Montfoort Oudewater

Verzorgende IG (TZ)

Help jij mee als verzorgende IG in 1 van onze Wijkteam Regio Woerden (Harmelen - Linschoten - Montfoort of Oudewater).

Als verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je de zorgcoördinator van een aantal cliënten en zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Je hebt indien nodig contact met mantelzorgers, de huisarts en overige betrokken disciplines. Binnen deze functie ben je de schakel van het zelfstandige zorgteam.

Wat breng je mee

 • Jij bent een kei in overstijgend denken en klinisch redeneren als Verzorgende (IG);
 • Die verbindende, ondernemende en verantwoordelijke collega die wij zoeken;
 • Ondersteuner en stimulator puur sang om onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig de regie over hun eigen leven te laten behouden;
 • Een diploma Verzorgende IG of een diploma MBO Verpleegkundige met BIG registratie. Als je een auto tot je beschikking hebt is dat een pré.

Wij bieden jou
 • Een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Bij Careyn kun je deelnemen aan een meerkeuze systeem denk hierbij aan bijvoorbeeld een fietsplan;
 • Als verzorgende IG word je afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, maximaal € 3.025,81 binnen de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33%, Vakantiegeld van 8% van je jaarloon, daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • We bieden je een contract voor 8 tot 16 uur per week voor de duur van een jaar. Met de mogelijkheid tot verlenging.


Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  De mensen waar je thuis komt in deze wijken zijn heel uiteenlopend van aard. Je hebt veel te maken met ouderen en chronisch zieken en regelmatig is de sociaaleconomische status laag, de geletterdheid niet hoog en de leefstijl niet erg gezond. Het team Kanaleneiland/Rivierenwijk/Dichterswijk/Transwijk telt 18 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De teams in West Noord (Lombok) en West Zuid (Oog in Al) bestaan uit circa 14 collega’s. Boeiend aan deze wijken is dat je niet alleen goed samen werkt met de huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut, maar ook met maatschappelijke ondersteuning. Er vindt regelmatig overleg met hun plaats en dat komt de cliënt ten goede!

  Het wijkkantoor is de uitvalsbasis van waaruit de zorg georganiseerd en geleverd wordt. Je eigen wijkteam heeft minimaal 1 keer per maand een teamoverleg, waarbij jullie de dagelijkse en thematische zaken bespreken in een open en veilige sfeer. Het is leuk als je mee kunt denken aan verbeteringen. Zo is preventie bij diabetes en COPD belangrijk en help je om leefstijl te verbeteren met afvallen en meer bewegen. Ook doe je vaak aan valpreventie. Zo jammer dat die nieuwe sloffen met die leuke pompoenen die je cliënt heeft meegenomen van een vakantie echt te glad en te wijd zijn! Je adviseert haar anti-slipsokken en legt uit waar ze nog meer op kan letten om niet meer te vallen. ‘Zorgmijders’ vind je een extra uitdaging, mensen die eerst van geen hulp willen weten. Als je het vertrouwen wint en iemand die eerst niet meer naar buiten wilde toch weer de eerste stappen zet, kan je dag niet meer stuk.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Meer informatie
  Ben je enthousiast? Wil je een dagje meelopen dat is uiteraard mogelijk!

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met ons wijkteam via 088-1239433 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via WhatsApp op 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Solliciteren
  Herken je jezelf in dit functieprofiel en wil je graag solliciteren? Gebruik dan ons online sollicitatieformulier.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Woerden Harmelen Linschoten Montfoort Oudewater