Verzorgende IG - wijkteam - Linschoten

Verzorgende IG (TZ)

Help jij mee als Verzorgende IG in één van onze wijkteam in Linschoten voor 16 tot 20 uur per week?

Als Verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je de zorgcoördinator van een aantal cliënten en zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Je hebt indien nodig contact met mantelzorgers, de huisarts en overige betrokken disciplines. Binnen deze functie ben je de schakel van het zelfstandige zorgteam.

Jouw profiel


  • Jij bent een kei in overstijgend denken en klinisch redeneren als Verzorgende (IG).
  • Die verbindende, ondernemende en verantwoordelijke collega die wij zoeken.
  • Ondersteuner en stimulator puur sang om onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig de regie over hun eigen leven te laten behouden.
  • Een diploma Verzorgende IG of een diploma MBO Verpleegkundige met BIG registratie. Als je een auto tot je beschikking hebt is dat een pré.

Wij bieden jou


  • Een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Bij Careyn kun je deelnemen aan een meerkeuze systeem denk hierbij aan bijvoorbeeld een fietsplan.
  • Als verzorgende IG word je afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, maximaal € 3.256,53 binnen de CAO VVT bij een fulltime dienstverband van 36 uur, met een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33%, Vakantiegeld van 8% van je jaarloon, daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Wij bieden je een contract voor 8 tot 24 uur per week. 8 uurs diensten zijn zeker bespreekbaar!

Utrecht West

“Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Wil je een dagje meelopen? Dat is uiteraard mogelijk!

Neem meer informatie over deze vacature rechtstreeks contact op met Annemiek Damen, Manager Zorg, via 06 57 14 92 08, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam - Linschoten