Wijkverpleegkundige - wijkteam Vinkeveen

Wijkverpleegkundige (HBO)

Voor ons gezellige wijkteam in Vinkeveen zoeken wij: een Wijkverpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Kom jij ons team nog leuker maken?

Werken in de wijk trekt jou aan, omdat je direct bij cliënten thuis komt en goed contact hebt. Je kan klinisch redeneren en jij vraagt door op de momenten dat jouw intuïtie zegt dat je meer wilt weten. Naast het verrichten van handelingen van het verpleegkundig proces, ben je verantwoordelijk voor het indiceren en coördineren van de zorg in jouw wijk. Als wijkverpleegkundige fungeer je als een spin in het web, waarbij je ernaar streeft om samen met jouw team de beste zorg te leveren. Wij komen heel graag met jou in contact!

Hier kom je te werken


Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de regio Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren hierbij zelfredzaamheid en eigen regie.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde, met een geldige BIG registratie.
 • Ervaring in de extramurale zorg is een pré.
 • Je bent een kritische, creatieve en inspirerende collega, die overstijgend kan denken en handelen.
 • Je neemt initiatief en creëert draagvlak.
 • Je bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen in de thuiszorg.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • In de samenwerking ben je transparant, representatief en overtuigend.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wij bieden jou:


 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een salaris volgens cao VVT, in salarisschaal 50 (minimaal €3.013,60 tot maximaal €4.370,94 o.b.v. 36 uur per week);
 • Een vast dienstverband met een proefperiode van twee maanden;
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Het indelen van je eigen werktijden, waarbij je geen nachtdiensten werkt.

Utrecht West

“We willen beter en hechter worden en jij hebt veel in te brengen”

Net zo open als het gebied van weilanden, water en bruggetjes is het karakter van dit wijkteam. Hier vind je veel ruimte om te doen wat je goed en belangrijk vindt, om je specialisme te ontwikkelen en om te helpen het als team anders en beter te doen. Goed en hecht worden is een ambitie die je hier op veel manieren terug vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door samen de dag te beginnen op kantoor met een kopje koffie om ervaringen uit te wisselen.

Het team bestaat uit zo’n 12 verzorgenden en verpleegkundigen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor de eigen, vaste cliënten en verdiept zich in hen. Ze zijn heel divers en veelal opgeruimd van aard. Zo zijn er de mensen die staan op zorg, als de welgestelde mensen in grote huizen aan de Vinkeveense plassen, zijn er Amsterdammers die de stad zijn ontvlucht om in het groen te gaan wonen en zijn er boeren die soms helemaal niet zitten te wachten op zorg, maar deze wel nodig hebben. Je wordt dus steeds uitgedaagd om op verschillende manieren in contact te raken met je cliënten om de zorg en het vertrouwen te bieden die nodig zijn.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem contact op met Wilma van Doorn (Manager Zorg) via WhatsApp op 06-20004888 of via email wi.vandoorn@careyn.nl

Je mag natuurlijk ook eerst een dagje meelopen.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteam Vinkeveen