HBO Verpleegkundige - wijkteam 's-Gravenzande

Wijkverpleegkundige (HBO)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het leveren van professionele zorg in de wijk met oog voor welzijn en preventie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en zie je dagelijks hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je begeleidt de cliënt op medisch/verpleegkundig vlak en je hebt ook oog voor het onderdeel welzijn. Je helpt de cliënt aan te sturen op preventie en de regie te nemen voor zelfredzaamheid en zelfstandigheid. In de wijkverpleging ben jij de centrale spil: je hebt contact met de cliënt, de familieleden, huisarts en andere (zorg)organisaties.

Jouw profiel


Het werk is veelzijdig en complex. In deze hectische omgeving ben jij op je best. Je opereert zelfstandig en je bent vindingrijk. Er is veel ruimte voor eigen invulling van de functie.

Waar ga je werken


Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor één van de negen wijkteams in het Westland, team 's-Gravenzande. Het team bestaan uit collega’s, die houden van doorpakken en die met een combinatie van professionaliteit en creativiteit onze uiteenlopende cliënten verzorgen. Je wordt aangestoken door het enthousiasme en de betrokkenheid. Maar daarnaast is er veel zorg voor elkaar en worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Wat vragen wij


Je hebt je diploma HBO Verpleegkunde en BIG-registratie op zak.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Uren in overleg, deze functie is beschikbaar voor 24 uur tot 28 uur per week.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (max. € 4.370,94 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature WhatsApp of mail met Joke Schokker via 06-13 928 088 of j.schokker@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - wijkteam 's-Gravenzande